Bevers Houtconstructies verder onder eigen vlag

Voorheen was houtskeletbouw onderdeel van Aannemingsbedrijf Bangma B.V. Vanaf 1 januari 2021 is deze los gekoppeld om beide bedrijven afzonderlijk van elkaar verder te kunnen ontwikkelen.

Houtbouw de Bevers

Er werd destijds met name gefocust op de bouw van tuinhuisjes, priëlen, schuttingen en walbeschoeiingen. Ook werden er speeltoestellen, tuinmeubelen en tuinhout verkocht. ‘Houtbouw de Bevers’ was een begrip in Oudehaske en omstreken.

Na verloop van tijd werden de activiteiten uitgebreid met onder andere het realiseren van een aanbouw bij bestaande woningen en diverse renovatieprojecten. Ook toen werden er al kleinschalige houtskeletbouw projecten uitgevoerd, met name bij de realisatie van nieuwe daken.

Bevers houtskeletbouw 2
Bevers houtskeletbouw 1

Overname Bangma B.V.

In 2010 deed zich echter de mogelijkheid voor om het bedrijf Bangma uit Oosterzee over te nemen. De naam ‘Bangma’ was bekend in de omgeving door de vele projecten binnen de agrarische sector maar ook door renovatieprojecten en woningbouw.

Onder de huidige naam Aannemingsbedrijf Bangma B.V. werden deze activiteiten voortgezet en verder uitgebreid.

En nu is het dus tijd dat Bevers Houtconstructies verder gaat onder eigen vlag. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en helpen u graag!